Індекси споживчих цін (у %)
|
2007
|
2008
|
2009
|
січ
|
лют
|
бер
|
кві
|
трав
|
черв
|
лип
|
серп
|
вер
|
жов
|
лис
|
гру
|
2009
|
Продукти харчування
|
124,6
|
124,5
|
103,1
|
101,1
|
101,4
|
101,1
|
100,2
|
100,0
|
99,7
|
98,7
|
100,3
|
100,7
|
101,6
|
101,7
|
110,0
|
М’ясо та м’ясопродукти
|
113,9
|
134,0
|
103,3
|
100,6
|
101,2
|
101,9
|
100,6
|
100,0
|
99,0
|
99,8
|
100,7
|
100,0
|
99,1
|
99,9
|
106,2
|
у т. ч.:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
яловичина
|
123,7
|
144,0
|
102,1
|
100,4
|
99,4
|
101,5
|
99,3
|
99,1
|
99,3
|
99,8
|
100,3
|
99,9
|
99,4
|
100,5
|
101,0
|
субпродукти яловичі
|
109,3
|
146,5
|
103,1
|
101,2
|
101,5
|
101,7
|
99,8
|
98,7
|
98,7
|
98,7
|
100,2
|
100,5
|
100,2
|
100,7
|
105,0
|
свинина
|
117,9
|
149,0
|
104,3
|
99,4
|
99,7
|
103,6
|
99,7
|
98,8
|
99,5
|
100,5
|
100,6
|
99,6
|
98,2
|
99,9
|
103,7
|
субпродукти свинячі
|
104,6
|
147,9
|
102,8
|
102,2
|
101,4
|
101,6
|
99,5
|
98,3
|
98,7
|
98,4
|
99,3
|
100,6
|
100,2
|
100,4
|
103,3
|
птиця
|
113,3
|
119,1
|
105,2
|
96,3
|
104,9
|
103,0
|
103,7
|
101,8
|
94,5
|
98,3
|
101,8
|
99,5
|
97,6
|
99,6
|
105,7
|
субпродукти курячі
|
104,9
|
142,2
|
102,0
|
100,6
|
102,2
|
100,9
|
101,3
|
100,6
|
99,0
|
98,8
|
100,1
|
99,9
|
99,7
|
99,7
|
104,8
|
Ковбаса варена
|
113,4
|
125,3
|
102,4
|
103,1
|
101,5
|
100,7
|
100,4
|
100,2
|
99,9
|
100,5
|
100,5
|
100,6
|
100,3
|
100,2
|
110,7
|
Ковбаса копчена
|
112,0
|
129,0
|
102,1
|
103,0
|
101,2
|
101,3
|
100,5
|
100,3
|
100,2
|
100,3
|
100,5
|
100,5
|
100,2
|
100,3
|
110,9
|
Консерви м’ясні
|
106,8
|
136,4
|
101,8
|
102,0
|
101,3
|
101,0
|
100,6
|
100,7
|
100,5
|
100,3
|
100,3
|
100,4
|
100,2
|
100,4
|
109,9
|
У структурі сукупних витрат домогосподарств на харчування витрати на м’ясо і м’ясопродукти складають близько 25%.
|
|