Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державна підтримка
українського експорту
Укр | Eng | Рус
Іспанія
Перелік країн
Контакти диппредставництв
Довідка про країну
Економічне співробітництво

Огляд економіки

Торговельно-економічні відносини

Торговельні обмеження

Кон’юнктура ринків
Товарообіг з Україною

Дані країни перебування

Дані Держкомстату

Торгівля послугами

Правові питання

Угоди з Україною

Законодавство країни перебування

Міжурядова комісія

Про МК та її склад

Пошук партнера

Комерційні пропозиції від фірм в країні перебування

Торги/тендери в країні перебування

Міжнародні бізнес-події

Інвестиційне співробітництво

Аналіз інвестиційного співробітництва

Галузеві об’єднання
Корисні посилання
Відгуки про Портал
УКРАВТОПРОМ, Асоціація автовиробників України
«Асоціація підтримує створення порталу вітчизняних експортерів у мережі Інтернет, що безумовно буде сприяти поширенню конкурентоспроможної продукції українського виробництва на міжнародній арені»

Украинские нефтепродукты
Щодо співробітництва між Іспанією та Україною (4 квартал 2009 р.)  
Параметри: Кон’юнктура ринків, ЗЕД, Економічне співробітництво, Економічні новини, Товари агропромислового комплексу, Товари легкої промисловості

 

Щодо співробітництва між Іспанією та Україною (4 квартал 2009 р.)


23.10.09 Уряд Іспанії прийняв рішення щодо погодження придбання в України квоти на викид парникових газів на суму 30 млн. євро шляхом укладення відповідного контракту купівлі-продажу між Міністерством довкілля, сільськогосподарських та морських справ Іспанії та Національним агентством екологічних інвестицій України.

За даними іспанських ЗМІ, Іспанія має придбати 3 млн. Одиниць встановленої кількості (ОВК), вартістю 10 євро кожна.

***

За інформацією Федерації виробників іспанського взуття "FICE" 23-24.11.09 в Києві проходила українсько-іспанська підприємницька зустріч з метою просування іспанського взуття та шкіряної продукції.

У події взяли участь 19 іспанських підприємств, для яких були організовані зустрічі з понад 40 українськими агентами та дистриб'юторами з метою пошуку представників для подальшої реалізації іспанського взуття. Зустріч була організована FICE спільно з ICEX в рамках заходів із просування іспанського експорту. Українським учасникам було запропоновано взяти участь у Міжнародному салоні взуття та шкіряних виробів "MODACALZADO + IBERPIEL" (11.03.10-13.03.10, Мадрид).

FICE вважає ринок України пріоритетним в Східній Європі та відмічає, що в Україні існує суттєва ніша (експорт у 2008 р. сягнув 125 тис. пар). Іспанські виробники націлені на сегмент ринку, де пара коштує від 25 євро (польського) до 80 євро (італійського виробництва).

Зазначається, що в Україні у 2008 р. було реалізовано 4 млн. пар шкіряного взуття з Європи. За іспанськими даними, за 8 місяців 2009 р. в Україну було експортовано 112,3 тис. пар (з них 66,5 тис. пар шкіряного) на 2,4 млн. євро.

***

25.11.09 Федерація текстильної промисловості Арагона (FITCA) реалізує проект Будинку моди Іспанії в Україні, який розташовуватиметься в Києві та буде відкритий для участі будь-якого зацікавленого іспанського підприємства. Надаватимуться послуги "шоурум" та комерційного офісу. Проект матиме веб-сторінку та відділ зв'язків з громадськістю для рекламування іспанської продукції. В Будинку будуть колекції чоловічої, жіночої моди, взуття та аксесуарів, дитячої одежи тощо.

Передбачається, що у проекті візьмуть участь 20-30 іспанських компаній. Вже висловили інтерес такі компанії як Saga Ibáñez, Chavi, Cardenal Internacional, Yhocos, Sodrap, Losan, Innovación 2000, Artenserie (Old Taylor), Van Dos (MdM), TMX, Armand Basi, Bóboli y Venturmoda (Jota Más Ge). Реалізація проекту координується FITCA за підтримки Іспанської конфедерації швацької промисловості (FEDECON) та ICEX.

***

29.12.09 АМКУ надав дозвіл на придбання компанією "Грума Інтернешнл Фудз, С.Л." (м. Мадрид, Іспанія) частки в статутному капіталі ТОВ "АЛЬТЕРА" (м. Черкаси), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління емітента.
 
"Грума Інтернешнл Фудз, С.Л." є іспанською філією Мексиканської групи компаній "Грума", яка планує інвестувати суттєві кошти у вирощування і переробку кукурудзи в Україні.

Довідка:

Мексиканська група компаній "Грума" має 60-річну історію і представлена в 50 країнах світу. Є великим світовим лідером з виробництва кукурудзяного борошна. Має філії в США, Мексиці, Центральній Америці, Венесуелі та Європі. За ІІ-й кв. 2009 р. її продажі зросли на 1% (до 1,1 млн. т), в основному через зростання обсягів реалізації борошна у Венесуелі.

 

 

 

Подібна інформація про інші країни  
Австрія Азербайджан Алжир Аргентина Бельгія Білорусь Болгарія Боснія і Герцеговина Бразилія Великобританія В`єтнам Греція Грузія Естонія Єгипет ЄС Ізраїль Індія Індонезія Ірак Іран Ісландія Іспанія Італія Йорданія Казахстан Канада Киргизстан Китай Кіпр Куба Кувейт Латвія Литва Ліван Лівія Македонія Малайзія Мальта Марокко Мексика Молдова Нідерланди Німеччина ОАЕ Пакистан ПАР Південна Корея Польща Португалія Росiя Румунія Саудівська Аравія Сенегал Сербія Сирія Сінгапур Словаччина Словенія США Таджикистан Туніс Туреччина Туркменістан Угорщина Узбекистан Україна Фінляндія Франція Хорватія Чехія Чорногорія Швейцарія Швеція Японія
Інші документи по цій країні  
IT та телекомунікації Будівництво Географічне розташування Довідкова інформація Економічне співробітництво Економічні новини Енергоносії Законодавство у сфері ЗЕД Захист внутрішнього ринку Зв'язок ЗЕД Інвестиції Кон’юнктура ринків Макроекономічні показники Міжурядова комісія Нетарифне регулювання Товари агропромислового комплексу Товари легкої промисловості Товари фармацевтичної промисловості Товари хімічної промисловості Транспорт Транспортно-експедиційні послуги Туризм Фінансові послуги

 
Підписка на оновлення  

Українські експортери
ДИСКАВЕРИ БУРОВОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (УКРАИНА), ООО
ул. Яворницкого, 41, г. Стрий, Львовская обл.
НЕПТУН, ООО
3-ий пер. Шевченка, 3, с. Б. Дальник, Беляевский район, Одесская область
КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ, ООО
ул. Сомовская, 12 Б, Харьков
КРИСТАЛЛ, ВИННИЦКИЙ ЗАВОД, ДП
ул. 600-летия, 21, г. Винница
Експортоспроможна продукція
KSG АGRO, ХОЛДИНГ
Туши и полутуши свиные

ТЕХНОТОН-ЛУГАНСК, ООО
Нить полипропиленовая мультифиламентная

КАЛИБР, ООО
Болты

Комерційні пропозиції
ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ "БАЄР АФЛАК"
Компанія зацікавлена в реалізації фармацевтичної прощукції в Україні

DOMESTAV, LTD.
Компанія зацікавлена в експорті ламелей для каркасу ліжка зі смереки, ялини, сосни, тополі або вільхи. ...

MIVINA S.R.O.
MIVINA s.r.o. зацікавлена в поставках з України: сантехніки, керамічної плитки, покрівельних матеріалів, ...

Тендери за кордоном
Бововняний очіс
Security Paper Mill India

Відбор компаній для проведення незалежних сертифікації та інспектування прибережних проектів
Oil and Natural Gas Corporation Ltd.

Аукціон на право користування надрами родовища кам'яного вугілля "Ташкумирське"
Держкомітет промисловості, енергетики та надрокористування Киргизької республіки