Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Державна підтримка
українського експорту
Укр | Eng | Рус
США
Перелік країн
Контакти диппредставництв
Довідка про країну
Економічне співробітництво

Огляд економіки

Торговельно-економічні відносини

Торговельні обмеження

Кон’юнктура ринків
Товарообіг з Україною

Дані країни перебування

Дані Держкомстату

Торгівля послугами

Правові питання

Угоди з Україною

Законодавство країни перебування

Міжурядова комісія

Про МК та її склад

Пошук партнера

Комерційні пропозиції від фірм в країні перебування

Торги/тендери в країні перебування

Міжнародні бізнес-події

Інвестиційне співробітництво

Аналіз інвестиційного співробітництва

Галузеві об’єднання
Корисні посилання
Відгуки про Портал
Миколаївська обласна державна адміністрація
«Вважаємо, що сайт є зручним та інформаційно корисним для підприємств, які здійснюють зовнішню торгівлю, державних установ та інших користувачів»

Украинские нефтепродукты
2012 – 8 міс. Основні економічні тенденції в США  
Параметри: Економічні новини

2012 – 8 мес. Оснвоніе єкономические тенденции в США

2012 – 8 міс. Основні економічні тенденції в США

Незважаючи на певне уповільнення, економіка США продовжує зростати. Останній перегляд показав, що зростання ВВП у другому кварталі склало 1,3%, а не 1,7% як вважалося раніше (у першому кварталі ВВП зріс на 2%). Крім того, за попередніми прогнозами у третьому кварталі зростання ВВП країни теж буде незначним, а в річному вимірі складе дещо менше 2%.

У вересні 2012 року було створено114 тис. нових робочих місць, а показник безробіття знизився з 8,1% до 7,8% (або 12,1 млн. осіб), що є найкращим показником за останні 44 місяці. Приватний сектор створив 104 тис., а дер- жавний 10 тис. робочих місць. Крім того, перегляд показників зростання робочих місць за липень та серпень показав, що було створено на 86 тис. місць більше, ніж прогнозувалось раніше. Падіння рівня безробіття свідчить про стабільне, хоча і повільне, покращення стану економіки. Зростання робочих місць у при- ватному секторі відбувається вже 31 місяць поспіль. За цей період створено близько 5,2 млн. місць.

У вересні на високому рівні залишились показники продажу автомобілів та довіри споживачів. Протягом півроку поспіль відбувається зростання цін на житло (на сьогодні рівень цін на житло на 30% нижчий за рівень, який був nу піковому 2006 році).

У той же час, побоювання щодо настання так званого «фіскального обриву» (одночасне припинення податкових пільг і скорочення державних видатків з січня 2013 року), знижує оптимізм бізнесу і призводить до скорочення обсягів нарощення виробництва та капітальних витрат. Зростання цін на бензин може зменшити обсяги споживчих витрат, а рецесія в країнах єврозони та уповільнення економічного зростання в Китаї впливає на скорочення експорту з США, а тим самим і темпи зрос- тання економіки країни в цілому.

За результатами восьми місяців ц.р. зовнішньоторговельний дефі- цит США сягнув 374,368 млрд. дол., при цьому загальний експорт США склав 1459,551 млрд. дол., а імпорт – 1833,919 млрд. дол. Як і очікувалося експертами, 13 вересня ц.р. Глава Федеральної резервної системи США Бен Бернанке оголосив про запровад- ження додаткових заходів для стимулювання економічного роз- витку країни. Відповідна про- грама (вже третя так звана прог- рама «кількісного пом’якшення» для боротьби з наслідками фінан- сової кризи) передбачатиме викуп іпотечних цінних паперів на суму 40 млрд. дол. США щомісяця, починаючи вже з вересня, на ьневизначений термін в залежності ьвід стану економіки. При цьому відсоткова ставка на федеральні фонди утримуватиметься на низькому рівні до середини 2015 року (зараз коливається в діапазоні від 0 до 0,25 відсотка).

Цими заходами ФРС планує стиму- лювати зниження відсоткових ставок і ставок за іпотечними кре- дитами зокрема. Підтримка низьких кредитних ставок має сприяти збільшенню споживчих витрат і зменшенню рівня безробіття

Подібна інформація про інші країни  
Австрія Азербайджан Алжир Бельгія Білорусь Боснія і Герцеговина Бразилія Великобританія В`єтнам Греція Грузія Естонія Єгипет ЄС Ізраїль Індія Ірак Іран Іспанія Італія Йорданія Казахстан Канада Китай Кувейт Литва Ліван Лівія Македонія Марокко Молдова Нідерланди Німеччина ОАЕ Південна Корея Польща Португалія Росiя Румунія Сенегал Сербія Сирія Словаччина Словенія США Таджикистан Туніс Туркменістан Угорщина Узбекистан Україна Фінляндія Франція Хорватія Чехія Чорногорія Швеція Японія
Інші документи по цій країні  
Валюта Географічне розташування Державний устрій Довідкова інформація Економічне співробітництво Економічні новини Енергоносії Законодавство у сфері ЗЕД Захист внутрішнього ринку ЗЕД Інвестиції Інше машинобудування Кон’юнктура ринків Макроекономічні показники Міжурядова комісія Населення Національна символіка Нетарифне регулювання Святкові дні Товари агропромислового комплексу Товари кольорової металургії Товари фармацевтичної промисловості Товари хімічної промисловості Товари чорної металургії Транспорт

 
Підписка на оновлення  

Українські експортери
ДИСКАВЕРИ БУРОВОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (УКРАИНА), ООО
ул. Яворницкого, 41, г. Стрий, Львовская обл.
НЕПТУН, ООО
3-ий пер. Шевченка, 3, с. Б. Дальник, Беляевский район, Одесская область
КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ, ООО
ул. Сомовская, 12 Б, Харьков
КРИСТАЛЛ, ВИННИЦКИЙ ЗАВОД, ДП
ул. 600-летия, 21, г. Винница
Експортоспроможна продукція
KSG АGRO, ХОЛДИНГ
Туши и полутуши свиные

ТЕХНОТОН-ЛУГАНСК, ООО
Нить полипропиленовая мультифиламентная

КАЛИБР, ООО
Болты

Комерційні пропозиції
ФАРМАЦЕВТИЧНА КОМПАНІЯ "БАЄР АФЛАК"
Компанія зацікавлена в реалізації фармацевтичної прощукції в Україні

DOMESTAV, LTD.
Компанія зацікавлена в експорті ламелей для каркасу ліжка зі смереки, ялини, сосни, тополі або вільхи. ...

MIVINA S.R.O.
MIVINA s.r.o. зацікавлена в поставках з України: сантехніки, керамічної плитки, покрівельних матеріалів, ...

Тендери за кордоном
Бововняний очіс
Security Paper Mill India

Відбор компаній для проведення незалежних сертифікації та інспектування прибережних проектів
Oil and Natural Gas Corporation Ltd.

Аукціон на право користування надрами родовища кам'яного вугілля "Ташкумирське"
Держкомітет промисловості, енергетики та надрокористування Киргизької республіки